0
  • Your shopping cart is empty!

0
0

O nama

O Kompaniji

Firma Trifković gume bavi se vise od 20 godina prodajom i protektiranjem guma. U sastavu naše firme je:
– Vulkanizerska radnja u sklopu naše firme je opremljena novim mašinama za profesionalnu montažu i balansiranje svih vrsta putničkih, poluteretnih I 4x4 guma.
– Pogon za protektiranje guma u kojem proizvodimo preko 50 modela guma.
- Magacin za veleprodaju guma
– U sklopu naše vulkanizerske radnje možete pronaći i prodavnicu sa velikim izborom novih guma renomiranih svetskih proizvođača.
Neprekidno pratimo kretanje cena, akcija, popusta, tako da uvek imamo povoljne cene za naše kupce.

300+
Modela guma
100%
Zadovoljnih klijenata
20 godina
Uspešnog poslovanja


Veliki izbor guma

Nudimo širok izbor guma za sve vrste vozila, svih renomiranih prizvođača guma. Posetite nas na našem sajtu ili na našoj adresu i uverite se sami.

Dostava na teritoriji cele zemlje

Vršimo dostavu svih vrsta guma na teritiriji cele Srbije.Bez obzira u kom delu naše zemlje živite ili se nalazi Vaše sedište izvršićemo dostavu u najkraćem mogućem roku. Dostava po gumi iznosi 100 dinara i automatski se dodaje pri porudžbini Rok isporuke je DVA do TRI radna dana Plaćanje po prijemu robe

Visok kvalitet svih naših guma

Garantujemo najveći mogući kvalitet svih vrsta guma koje možete kupiti kod nas. nakon 20 godina iskustva i miliona zadovoljnih mušterija možete biti uvereni u sigurnost poslovanja sa nama. Osim togа, svi аrtikli koje prodаjemo prolаze temeljnu kontrolu kvаlitetа, tаko dа neusklаđenost kаrаkteristikа može izbeći uz asistenciju nаših profesionаlаcа.

Drugi o nama

Marija Perović

“Nedavno sam kupovao kod Vas. Narudžbina je izvršena i dostavljena u realno najkraćem vremenu. Kvalitet isporuke, kao i samih guma, je prema najvišim svetskim standardima, a cena razumna i pristupačna! Preporučiću Vas svim svojim prijateljima sa posebnim akcentom na odličnu uslugu isporuke i širok izbor guma! Sa sigurnošću mogu reći da ću ostati vaša verna mušterija i u budućnosti. Želim Vama i Vašoj prodavnici još mnogo godina uspešnog poslovanja i još više zadovoljnih mušterija koji će se uvek vraćati!”

Petar Vasić

“Do sada sam imao samo stresna iskustva sa mnogim internet prodavnicama ali nakon saradnje sa kompanijom Trifković mogu samo reći "HVALA"njihovom ljubaznom osoblju. Ne samo da su ljubazni već je i usluga dostave koja je obavljena u jako kratkom vremenskom roku, kao i kvalitet samih guma na vrhunskom nivou. Jednom rečju apsolutno sam zadovoljan kako kupovinom tako i celokupnom uslugom koju su mi pružili. Sve je bilo prosto savršeno! ”